Home
Home Inschrijven Vorige edities 11de Grote Prijs Impressies Contact
 

Over 't Is 11de Grote Zeep

Fantasie kan je niet in banen leiden, en toch, en toch...

De aarde toert al ontelbare eeuwen lustig rond de zon. Een kleine tien jaar geleden stelden wij ons een vraag. Wat konden wij hier tot ieders heil nog aan toevoegen?

́T Is Oem Zeep zag het levenslicht en laat sindsdien jouw creativiteit mee rond onze kerktoren toeren. Tja eerlijk, veel meer dan dat zat er nu ook weer niet in. Maar toch, op die laatste zondag van augustus gaat die hoekige toeren met al die mensen errond eens lekker uit de bol. In een wervelende cadans, in een bedje van warmte en waanzin. Omdat die dag daarom smeekt. En ook jou heeft hij nodig.

Kom op zondag 27 augustus 2017 maar eens een kijkje nemen in Oud-Berchem. Of doe nog beter, en stort je mee in het avontuur dat we op die dag in de aanbieding hebben.

Bouw het karretje van je wildste dromen, beman het met minstens één inzittende, en duw of trek het om ter kwiekst voort over ons parcours! En niet alleen snelheid wordt beloond, de haast professionele jury heeft ook veel aandacht en zich in schitterende prijzen vertalende erkenning over voor de creatiefste...de origineelste....of de allermooiste zeepkist.

́T Is Oem Zeep ! De 11de Grote Prijs van Berchem voor Zeepbolides...onze jaarlijkse zeepkistenrace rond de Sint-Hubertuskerk in Oud-Berchem is stilaan een traditie aan het worden.

Kom je zoals vele honderden anderen enkel kijken, kleed je dan in stijl en ga je eens te buiten aan een exuberant hoofddeksel ter gelegenheid van dez Barechem Koerse.

́T Is Oem Zeep kleurt, geurt en fleurt. En laat ook jou aan de beurt. Afspraak op 27 augustus!