Home
Home Inschrijven Vorige edities 11de Grote Prijs Impressies Contact
 
Home
Programma
Parcour
Reglement

 

Reglement 2017

 1. Je zeepkist heeft tenminste 1 bestuurder en mag enkel getrokken en/of geduwd worden.
 2. Het totale gewicht van de trekkers en/of duwers + je zeepkist bepaalt in welke klasse je deelneemt.
 3. Je kist is max. 90cm breed en heeft tenminste 2 wielen. Je zeepkist moet veilig geconstrueerd zijn. Er mogen geen uitstekende delen zijn die toeschouwers of deelnemers kunnen verwonden.
 4. Je zeepkist wordt gekeurd naar deelnemersveilig en wordt samen met trekkers en/of duwers gewogen.
 5. Het parcours is ongeveer 350m lang; gaat over asfalt, heeft 5 bochten en 1 kunstmatige hindernis. Een testrit voor de race is inbegrepen. Je vertrekt aan de start met de ganse ploeg.
 6. Inschrijven op voorhand is verplicht. Stuur een mail naar info@oemzeep.be met ploegnaam en aantal deelnemers. Het inschrijvingsgeld per ploeg = 10 euro. Bij betaling krijg je een racenummer toegewezen.
 7. Er is een jury en een koersdirectie. De jury geeft prijzen, de koersdirectie bepaalt het verloop van de race. De ploeg die als eerste voltallig over de eindstreep gaat heeft zijn manche gewonnen.
 8. Het thema van dit jaar is WE STEGEN MET NE ZUCHT ! Voor deze elfde editie vragen we jou en je ploeg/zeepkist zo in te richten dat er een leuke verwijzing is naar dit thema.
 9. Oemzeep is niet aansprakelijk voor geleden schade en/of opgelopen letsel van de deelnemers aan de race. Deelname is op eigen risico. We raden aan een helm te dragen.
 10. Oemzeep is niet aansprakelijk voor geleden schade en de opgelopen letsel van derden (toeschouwers) die wordt toegebracht voor, tijdens en na de race.

 11. SUCCES !

  flyer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

naar boven